Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нова Skoda Octavia vRS вже на підході

В новому 2020 році ми на 100% побачимо не тільки базову версію Skoda Octavia а і її топову модифікацію з шильдиком vRS. Наразі, інформації щодо зарядженої Octavia не багато, але нещодавно стало відомо про збільшення продуктивності дизельного та бензинового моторів завдяки поєднанню цих агрегатів з гібридом. Очікується, що завдяки гібридній установці, новачок матиме повний привід для кращої реалізації їздового потенціалу на дорозі.

Skoda Octavia vRS PHEV 2020 модельного року буде оснащено бензиновим 1,4-літровим 4-циліндровим турбодвигуном, який ми зустрічали на моделі VW Golf GTE. Не виключено і поява 2-літрового силового агрегата EA888 від VW Group. Потужність бензинової Octavia vRS складатиме понад 245 к.с., а гібридного біля 200 к.с. та 400 Нм крутного моменту. В останньому випадку прискорення машини до першої сотні становитиме 7 секунд. На відміну від бензинової модифікації, гібрид виявиться трохи повільнішим, але при цьому матиме більший запас ходу та меньший показник середньої витрати пального. Дизельна версія Skoda Octavia vRS матиме двигун обємом 2 літра з двома турбінами, які дозволять вижати з 2-х літрів майже 240 к.с. Середня витрата пального турбодизельного vRS не перевищить 6 літрів на кожні 100 км.

Інтер҆ єр Skoda Octavia нового покоління вразив нас своєю якістю ще на презентації, але як відомо версія vRS матиме багато ексклюзивних матеріалів та кольорів. Оздоблення салону залишиться на високому рівні, але чехи планують додати спортивних акцентів та технологічних опций. Серед головних фішок моделі відзначимо світлодіодну оптику, асістенти паркування та адаптивний круіз-контроль з можливістю повернення в смугу руху, круговий огляд та розкішні колісні диски з легкого сплаву.

За попередньою інформацією, нова Skoda Octavia vRS зявиться на європейському ринку після весняної презентації в рамках моторшоу в Женеві. Модельний ряд чеського бренду поповниться декількома версіями Octavia vRS, тому слід очікувати підвищення базової ціни до відмітки у 35 тисяч євро. Заряджена Octavia користується попитом не тільки у Європі, тому вихід топового седана не залишиться не поміченим у автомобільному світі…  

05.01.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нова Skoda Octavia vRS вже на підході

Політика конфіденційності